Over

Ik ben Jasmijn. Deze blog ging eerst alleen over allerlei dingen die met Mind en Mood te maken hebben. Zoals jezelf zijn, over vriendinnen, over spirituele dingen en ga zo maar door. En nu ook over Fashion, Beauty en Lifestyle.

Ik schrijf mijn hele leven al. Eerst kleuterverhaaltjes die heel schattig zijn als je ze terugleest, later boeken over allerlei mysteries en nu verhalen die voor mijn leeftijd zijn. Ik maak ze nooit af, maar dat maakt me niet uit. Toen ik een hoorde over bloggen ben ik er gelijk een begonnen. Eerst een blog om te oefenen (winnieenmowgli.wordpress.com) en daarna een blog over beauty. Maar dat vond ik uiteindelijk toch niet leuk. Ik heb die blog verwijderd. En daarna ben ik met deze blog begonnen.

Maar waarom eigenlijk over Mood en Mind? Dat zijn dingen die me altijd al geboeid hebben. Ik zocht naar iets waar ik heel lang over zou kunnen bloggen en waarvan ik zeker weet dat ik er altijd geboeid in ben. En toen kwam dit in me op. Best een goed idee, vond ik. Een paar dagen later, 5 november, was het zover; ik zette mijn blog online.

Inmiddels blog ik ook over veel andere dingen, maar ik vind het nog steeds leuk om over Mood en Mind te bloggen. Ik heb ook iets over jezelf zijn geschreven. Als je daarnaar wilt kijken, klik dan op jezelf zijn bij de categorieën.

En nu, de naam van mijn blog. Waarom heb ik voor deze naam gekozen? Ik zat al best lang te denken over een leuke naam. Soms had ik een leuke naam bedacht, maar bestond die al. Jasmijn Blogt zat al een tijdje in mijn hoofd. Maar ik vond het niet leuk genoeg. Toen ik het echt niet meer wist ben ik over deze naam na gaan denken. En ik heb er helemaal geen spijt van.

Nu even over mij. Ik ben dus Jasmijn. Ik vind bloggen erg leuk om te doen. Maar ik vind ook andere blogs ontdekken erg leuk. Wat ik verder graag doe is muziek maken (drummen en dwarsfluit), muziek luisteren, lezen, kletsen, trampoline springen… Mijn favoriete liedje is Ten Feet Tall. Mijn motto is Hakuna Matata. Niet omdat het liedje ik het liedje zo leuk vind, maar omdat ik het een erg mooi woord vind en het veel voor me betekent. Ik schrijf graag tags, dus daar kunnen jullie me nog beter leren kennen.

Heb je verder nog vragen? Zet ze in een reactie. Ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s